onsdag den 1. april 2009

1 april 2009

I radioavisen i morges hørte jeg Venstre-MF Karsten Nonbo tale for kvindelig session. Kvinder skulle i følge denne tvinges på session fordi forsvaret ellers ikke ville fange (!) hunkønsvæsener, der ikke måtte være opmærkesomme på at en militærkarriere var noget for dem. Tænk hvis Nordea eller Rigshospitalet fik lov at rekruttere på samme måde. Det ville give HR en helt ny betydning.

Ellers var historierne: "behovet" for stimulans af økonomien og dernæst et interview med en skatteretsekspert om udsigten til at pariaer (sådan kaldte ham dem) på den globale skatteorden, dvs. Cayman Islands og lignende steder uden nævneværdig skatteopkrævning, ville blive håndteret af G20 mødet i London. Hvis man overhovedet skal benytte dens slags betegnelser er det vel skattestaterne, der er udsugere og flygtningene dem, der vil være i fred med deres penge.

Op ad dagen var jeg nået til den konklusion, at den første historie måtte være en aprilsnar og at de sidste burde have været det. Alle tre viste sig dog at være sande.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar